Vores Kontor

DK-8700 Horsens

Man - Fre: 8:00 - 17:30

info@fotogulve.dk

Patent Fotoboden-1

Event & udstillinger

Vægge er normalt det første, man kommer til at tænke på, når man tænker på eventdesign. Derimod er gulvet en overset informationsmedie. Et målrettet gulvdesign kan vække opmærksomhed og skabe en unik effekt.  FOTOGULVE viser vi dig, hvordan gulvet også med succes kan indgå i indretningen.

Takket være fotorealistisk print kombineret med strålende skarp optik, har du nu mulighed for at gøre dine events og udstillinger mere iøjenfaldende og tiltrække  større opmærksomhed.

Skal eventgulvet fremstå som en brostensbelagt gade, en skovbund eller en sandstrand. Alt dette er nu blevet muligt med FOTOGULVE`s pantenteret vinylgulve.

Skab nye perspektiver gennem tilgængelige walk-on-kort

Kort kan være svære at placere på vægge eller fritstående i mange rum. Særligt store kort skal ofte vises i reduceret størrelse eller fylde meget i det originale format. Kort på eventgulvet, som også kan betrædes, tilbyder en optimal løsning. Her er plads nok til store præsentationer sammen med detaljerede oplysninger. Denne kreative implementering fra praksis viser et walk-on-kort, som blev suppleret med informationssøjler placeret målrettet. Det er også muligt at integrere elementer, der gør det muligt for besøgende at bringe deres egne oplysninger ind eller markere steder ved hjælp af de tilvejebragte objekter. Luft- og satellitbilleder er et andet emne for den kreative brug af eventgulvet.

Kreativt samspil mellem gulv og vægge

At inkludere gulvet i rummets design skaber en meget mere fordybende effekt. Spændende effekter kan skabes selv ved hjælp af simple former og mønstre. Væg og gulv spiller således sammen i en kreativ enhed, der skaber en unik effekt. Vinylen er nem at installere og nem at tilpasse til forskellige former. Fastgørelse sker med dobbeltklæbende tape eller speciel PVC-lim. Brandbeskyttelsesklasserne B1/Bfl-s1 er opfyldt, og en R10 skridsikkerhed er garanteret.

Udlev legende kreativitet med gulvdesign

Hvor pladsen tillader det, og der er entusiasme for det, er det bestemt en interessant og sjov mulighed at overføre brætspil til et stort spilbart område på gulvet. I denne implementering af et brætspil i naturlig størrelse bliver de besøgende selv brikkerne. Dette giver dig mulighed for at opleve spillet på en livlig måde og selv vandre rundt på banen. Klassiske spil som Monopoly eller “Ludo” er allerede blevet realiseret af FOTOGULVE som overdimensionerede spilleplader til at rulle sammen. En anden populær måde at tilføje sjov på er med racerbaner, såsom bobby-billøb, som kan genbruges.

 
vinylgulv firmalogo-fotogulve
slidestærk -vinylgulv -design-fotogulve
vinylgulv- messestand-lakerol-fotogulve
messestand vinylgulv
vinylgulv messe 2019
Logomåtte -vinyl -fotogulve
vinylgulv messestand chokolade
Biograf vinylgulv fotogulvr
TV-game-fotogulve
FOTOGULVE - Marketing der fremmer salget
Fotogulve euroshop2020 1