Vores Kontor

DK-8700 Horsens

Man - Fre: 8:00 - 17:30

info@fotogulve.dk

Patent Fotoboden-1

Bilforhandlere

Flere bilforhandlere specielt ved salg af dyre luksusprodukter, som biler og motorcykler er det vigtigt at salgsområdet fremstår indbydende for kunderne. Med Et unikt gulvdesign hvor bilen ikke blot er placeret på det eksisterende gulv, men hvor vi skaber et spændende miljø.

Det kan være ved præsentation af en ny bilmodel, enten i salgsudstillingen eller på messer.

“Parkér” på et asfaltdesign med rød og hvid vejafmærkning eller i en start-målbane. Eller lad de miljøvenlige elbiler blive præsenteret i et grønt miljø. Det er også muligt at lave et sæsonbestemt miljø, som f.eks. miljø med sne og is, for at optimere salget at vinterdæk.

Hvide fliser er det almindelige syn i bilforhandlere, utiltalende og ude af stand til at præsentere en bil tilstrækkeligt. FOTOGULVE tilbyder en mangefacetteret og kreativ løsning. Der er næsten ingen designgrænser, og du kan præsentere din bil eller ethvert andet produkt, som du ønsker.
Uanset om farven på gulvet er tilpasset bilens design, skal terrængående køretøj være Off-road, eller sportsvognen skal være på asfaltvej.
Med FOTOGULVE bestemmer du, hvordan dit produkt præsenteres, og hvordan du påviselig kan øge salget!

Vi er altid behjælpelig med forslag og ideoplæg, da vi har stor erfaring fra vort moderselskab i Tyskland, hvor det igennem en årrække har været meget udbredt i bilbranchen.

Bilforhandlere som bruger fotogulve i deres udstilling
Ferrari - vinylgulv-fotogulve
Vinylgulv sne-motorshow-fotogulve
ferrari-vinyl-fotogulve