Vinylgulve & Klinkegulve i PVC designet efter dit ønske.

Fotogulve er importør af FOTOBODEN™ patenteret vinylgulve & Fortelock PVC Tiles,
samt Måtter fra M+A MATTING.

Fotogulve messer

Messer

Det største reklameareal er gulvet. Med et gulv fra FOTOGULVE har du mulighed for at skille dig ud fra andre udstillere og tiltrække flere kunders opmærksomhed. Grafik, fotos, logoer og tekster kan bruges til at formidle information og fremhæve detaljer. Undersøgelser viser at messeudstillere som benytter sig af vores fotogulve tiltrækker 20% flere besøgende.

Fotogulve - hotel og restaurant

Hotel og Restaurant

Med vores fotogulve har du mulighed for at skabe en helt speciel atmosfære der sætter dine kunder i oplevelses-mode. Hvad enten du ønsker, at fortælle en historie eller vække bestemte følelser, så kan vores fotogulve hjælpe med at fremhæve det budskab/image du ønsker at sende omkring dit hotel eller restaurant.

Fotogulve detailhandel

Retail

Benyt muligheden til at kommunikere med dine kunder via gulvet. Kunderne skal overraskes og begejstres. Med vores fotogulve kan du formidle information, fremhæve områder og definere gangstier. Med et klart og gennemtænkt design kan dine kunder ”gå på oplevelse” og blive inspireret.

Fotogulve - sundhedssektoren Antibakterielle gulve

Sundhedssektoren

FOTOGULVE`s FB43 er nu tilgængelig med vores innovative ”Bacteria Shield Plus teknologi. Denne specielle PU overfladeforsegling indeholder biocider, der effektivt forhindre vækst af bakterier. Tests i henhold til ISO 22196 viser at efter 24 timer er 99,9% af bakterierne dræbt på gulvfladerne. Udover den antibakterielle effekt bidrager vores vinylgulve også til et sundere indemiljø. Vinylgulvene er 100% pthalat-fri og overholder de strengeste VOC- emissionsstandarder, hvilket forbedre indendørs luftkvaliteten.

Fotogulve event og udstilling

EVENT & UDSTILLINGER

Et målrettet gulvdesign vækker opmærksomhed og er en unik mulighed, som informationsmedie. Uanset om det er en biografpremiere eller en catwalk i et indkøbscenter, så har du med vores vinylgulve muligheden for en helt unik løsning, der vil blive husket i lang tid. Vi er din sparringspartner der hjælper dig med den praktiske implementering af FOTOGULVE`s patenteret vinylgulve. Vi viser dig hvordan gulvet med succes kan indgå i din event.

Fotogulve kontormiljø

Kontormiljø

Med FOTOGULVE`s patenteret vinylgulve er det nu muligt at indrette kontorer hvor hele gulvfladen kan bruges til at give kunder, besøgende og ansatte en visuel oplevelse. Med kreative gulvdesign er det nu muligt at lave et behageligt arbejdsmiljø. Det kan f.eks være at mødelokalet er designet som brostenene på Champs Elysees, eller at kantinen er designet som en sandstrand. Kun fantasien sætter grænser.

Fitnessgulv Breakdans -vinylgulv

Fitnessgulv & Fitnessmiljøer

Lidt ferie derhjemme er en fin idé, der garanterer dig lidt afslapning i dine egne fire vægge. Et lille retreat, hvor du kan forkæle dig selv med lidt hvile og afslapning eller et fitnessrum, der på samme tid virker motiverende og afbalancerende.

9585 - Indiske klinker i blomster i vinylgulv-fotogulve

Standard Design

Fotogulve har et stort katalog af Standard design liggende af mønster af printede vinylgulve. Vi har fire forskellige slags, FB02, FB04, FB34, FB43

Fotogulve sport og promotion

Sport & PROMOTION

Netop indenfor sport er det vigtigt at stimulere følelserne hos fans, sponsorer og udøverer. Et gulv med klubbens logo i omklædningsrummet, et VIP-område med et gulv der viser klubbens triumfer, pokaler gennem tiderne.

Fotogulve tv og teater

TV & Teater

Med et scenegulv individuelt tilpasset temaet. Enhver tv-scene, musical eller teaterforestilling omdannes til noget særligt. Bare rul gulvet ud, færdig. Efter brug kan gulvet rulles sammen og opbevares til brug igen. Perfekt til tv-studier eller teater med skiftende akter.

Fotogulve bilforhandlere

Bilforhandlere

Skab et miljø, der fremmer salget. Gør udstillingsområdet til en oplevelse for dine kunder. Udstil bilerne i et designet gademiljø, eller placer din 4-hjulstrækker på en stenet bjergvej.

Fitnessgulv Breakdans -vinylgulv

Fitnessgulv & Fitnessmiljøer

Lidt ferie derhjemme er en fin idé, der garanterer dig lidt afslapning i dine egne fire vægge. Et lille retreat, hvor du kan forkæle dig selv med lidt hvile og afslapning eller et fitnessrum, der på samme tid virker motiverende og afbalancerende.

9585 - Indiske klinker i blomster i vinylgulv-fotogulve

Standard Design

Fotogulve har et stort katalog af Standard design liggende af mønster af printede vinylgulve. Vi har fire forskellige slags, FB02, FB04, FB34, FB43

“Fotogulve” Det refererer til en type vinylgulv, der kan tilpasses med trykte billeder, mønstre eller grafik. Denne type gulvbelægning bruges ofte til begivenheder, messer, udstillinger eller i fotostudier som en kreativ kulisse til fotooptagelser.

Fotogulve kan printes med billeder eller designs i høj opløsning, hvilket gør den til en alsidig og iøjnefaldende mulighed til marketing- og brandingformål. Det er også nemt at installere, vedligeholde og rengøre, hvilket gør det til et populært valg til midlertidige installationer.

Fotogulve kan bruges i en række forskellige indstillinger og kan designes til at passe til forskellige temaer eller farveskemaer. Nogle almindelige applikationer omfatter bryllupper, modeshows, sportsbegivenheder, produktlanceringer og kunstinstallationer.

FOTOGULVE i 4 kvaliteter
Altid individuelt trykt

FOTOGULVE er et individuelt printbart vinylgulv, der kan designes efter dine ønsker.
Afhængigt af dine krav kan du få vores FOTOGULVE i fire forskellige kvaliteter.
Alle gulve er certificeret med brandsikring B1 (Bfl-s1) og skridsikkerhed R10.
Tal med os, så finder vi den rigtige kvalitet til dit projekt.
Kontakt os på mail

fotogulve information-website

FB 02
Er det ideelle materiale til midlertidig brug. Leveringstiden er kort og fleksibel. Overførslen er hurtig og nem. FB02 er perfekt til messer, sæsonbestemte kampagner, reklameplads, midlertidige udstillinger, visuel merchandising, butiksvinduer og meget mere.

fotogulve information-website

FB 04
Er en mere holdbar reklamekvalitet. Sammenlignet med FB02 er FB04 mere stabil, og det tykkere slidlag giver højere modstand mod slitage og god til udstillinger med megen trafik.

website -information-fotogulve

FB 32
Er et robust objektgulv med serviceklasse 32 og 10 års garanti. Det rigtige valg til langtidsbrug i ejendom og butiksindretning.

Information - antibacteria

FB 43
Er en industrigulvbelægning med serviceklasse 43 og en garanti på op til 20 år. FB43 tilbyder således et individuelt trykt objektgulv til langtidsbrug. Til klinikker og lægepraksis og hospitaler kommer FB 43 med en ekstra antibakteriel belægning, som gør den til en stærk partner i sundhedssektoren.

Standard Design

Kreative designmuligheder i gulvdesign med vinylgulvene fra Fotogulve

Vores Standard Design er en meget omfattende motivkollektion af gulvmotiver omfatter klassiske, naturlige og kreative designs. Især de fotorealistiske motiver giver et ekstraordinært blikfang.
Alle motiver kan individualiseres af vores designteam hos Fotogulve. Der kan tilføjes, logo, grafik og fotorealistiske billedelementer.
Alle motiver er designet udelukkende af vores in-house bureau.
Vores kollektion vokser konstant, så det er værd at holde øje med nye motiver med jævne mellemrum.
Kontakt os på mail eller telefon.

Når det kommer til arrangementsdesign, kommer vægge eller genstande som møbler eller piedestaler først i tankerne, når det kommer til indretning til en begivenhed som en messe. Gulvet er et område, der ofte glemmes, men som kan iscenesættes lige så unikt for at skabe spændende effekter. Ved hjælp af et en smart design kan gulvet blive højdepunktet på en messe eller begivenhed. Sammen med de kreative hjerner hos Fotogulve, eksperter i messedesign med printbare vinylgulve. Vi ser på forskellige fordele, praktiske eksempler og ideer til gulvdesign. Et vellykket gulvdesign overraske besøgende og tiltrække deres opmærksomhed.

Idéer og eksempler til kreativ gulvdesign

Gulvet er et glimrende medium til at formidle information ved arrangementer. Det kan for eksempel opnås ved hjælp af en tidslinje, som besøgende går langs, og hvori walk-in-motiver og korte informationstekster kan integreres.

Vinylgulve giver disse fordele i praksis

Vi har mere end 7.500 projekter på en bred vifte af lokationer og kender de udfordringer, der er på events og messer.

  •  Vinylgulve har lang holdbarhed, er genanvendelige og kan opbevares i lange perioder mellem brugsperioderne.

  • Et helt plant gulv er ikke nødvendigt for at lægge vinylgulve. Materialet kan kompensere for små ujævnheder i modsætning til gulvklistermærker.

  • Vinylgulvene er op til tre meter brede. De kan blot rulles ud og fastgøres med dobbeltklæbende tape.

  • Printresultatet på vinylgulve giver et markant bedre billede end printede tæpper og snavs forårsaget af gang på gulvene kan nemt fjernes.

  • Vinylgulvene er certificeret i henhold til DIN- og EN-standarderne, hvilket betyder, at materialet tilbyder både skridsikkerhed og brandbeskyttelseskrav.