Vores Kontor

DK-8700 Horsens

Man - Fre: 8:00 - 17:30

info@fotogulve.dk

Patent Fotoboden-1

Kontor miljø

Med FOTOGULVES patenteret vinylgulve er det nu muligt at indrette kontorer hvor hele gulvfladen kan bruges til at give kunder, besøgende og ansatte en visuel oplevelse. 

Et designet gulv er med til at give arbejdsglæde der er godt for medarbejderne og godt for bundlinjen. Glade arbejdspladser er mere effektive, mindre stressede, har lavere sygefravær og højere produktivitet.

Med vores Fortelock Business- sortiment leverer vi den ideelle løsning til repræsentative kommercielle lokaler, cateringfaciliteter, detailforretninger og kontorer. Den blev også brugt i vores nye showroom/træningslokale, hvor alle Business-seriens farver blev brugt. Denne unikke kombination af Fortelock-fliser og premium-produkter fra verdens førende producenter af kraftige vinylgulve er ikke kun stilfuld, men praktisk.

Takket være den patenterede ZeroGap-lås kan du regne med minimal vandlækage. Hurtig installation uden behov for at begrænse trafikken sikrer en problemfri drift af din virksomhed. Derudover forstyrrer skjulte låse ikke det elegante design.

Vores gulve er meget modstandsdygtige over for slitage i kommercielle miljøer, herunder modstandsdygtighed over for påvirkninger fra stolehjul. Nem vedligeholdelse, overfladerengøring og desinfektionsmuligheder sikrer et anti-allergifremkaldende miljø for dine medarbejdere og kunder.

Takket være vores holdbare låsesystem tilbyder vi op til 12 års garanti . Se selv kvaliteten af ​​vores gulve med Business-serien.

 

Kontor Miljø med printet Vinylgulve messe -fotogulve
grå farver-vinylgulv-fotogulve
kontor-show room-fotogulve
kontor -vinylgulv -fotogulve
Kontorgulv - vinyl -fotogulve
verdenskort -kontorgulv -fotogulve
smart design-vinylgulv
Cafe - vinylgulv -fotogulve-design
kontor -vinylgulv -fotogulve
Kontorgulv -vinyl - fotogulve