Sundhedssektoren

Vores topkvalitet FB43 er nu tilgængelig med vores innovative Bacteria Shield+ teknologi. Denne specielle PU overfladeforsegling indeholder biocider, der effektivt forhindrer vækst af bakterier. Dette bevises af test i henhold til ISO 22196, som måler den antibakterielle aktivitet på overflader. Der sammenlignes hvor mange bakterier der stadig er på et gulv behandlet med Bacteria Shield+ lak og på et ubehandlet gulv efter 24 timer. Resultatet: 99,9% af bakterierne er forsvundet fra vores gulve med Bacteria Shield+ teknologi. Dette beviser, at ikke kun væksten af bakterier hæmmes, men at de faktisk dræbes.

Udover denne antibakterielle effekt bidrager vores FB43 gulv også til et sundere indeklima. Vores vinylgulve er 100 % fri for phthalat og formaldehyd og opfylder de strengeste VOC-emissionsstandarder, der forbedrer indendørs luftkvalitet.

FOTOGULVE er specialisten i individuelt trykte vinylgulve i det ønskede format og kan frit designes. Grafik, fotos, logoer og tekster kan bruges til at formidle information, fremhæve områder og definere gangarealer.

Med et klart og gennemtænkt design kan dine patienter og besøgende orientere sig og finde rundt.

FOTOGULVE er specialisten i individuelt trykte vinylgulve i det ønskede format og kan frit designes som en plakat.   Grafik, fotos, logoer og tekster kan bruges til at formidle information, fremhæve områder og definere ruter. Med et klart og gennemtænkt design kan dine besøgende orientere sig og finde rundt.

Vi vil i samarbejde med dig udvikle et sammenhængende orienteringssystem til din bygning og designe det efter dine ønsker. Ikke kun hele etager eller rum er mulige – FOTOGULVE er det første valg, især til delvist at definere eller understrege bestemte områder. For eksempel kan venteområder og legepladser for børn optisk forbedres med et kreativt gulvdesign. I genoptræningsanlægget kan øvelser understøttes optimalt af markeringer i gulvdesignet.

Vi vil i samarbejde med dig udvikle et sammenhængende orienteringssystem til din bygning og designe det efter dine ønsker. Kan definere eller understrege bestemte områder. For eksempel kan venteområder og legepladser for børn optisk forbedres med et kreativt gulvdesign. I genoptræningsområder kan øvelser understøttes optimalt af markeringer i gulvdesignet.

Fotogulv: Forseglet vinylgulv ikke kun i sundhedssektoren

I tider med høje corona-infektionstal har Visuals United videreudviklet sin gennemprøvede Fotoboden-belægning. Det individuelt printbare vinylgulv i objektkvalitet FB43 fås nu med Bacteria Shield+ teknologi. Denne specielle PU overfladeforsegling indeholder biocider, der forhindrer vækst af bakterier. Dette gør gulvet ideelt til brug i sundhedssektoren, såsom i klinikker eller praksisser.

Brug i detailhandlen, på messer eller på museer har også fordele. Siden markedslanceringen af ​​Fotoboden har det individuelle, kreative design gjort det nemmere at udvikle en bestemt rumstemning. Grafik, fotos, logoer og tekster kan bruges til at formidle information på en ukompliceret måde, til at definere ruter eller til at fokusere på særlige afdelinger.

Den nyudviklede maling åbner nu muligheder for forskellige anvendelsesområder, hvor et hygiejnisk forseglet og antibakterielt gulv er af stor betydning – og ikke kun i tider med Covid-19. Individuelle rum i sundhedssektoren, såsom et venteområde eller en legeplads, men også hele etager, kan indrettes individuelt.

Effektiviteten af ​​Bacteria Shield+ teknologien er blevet bevist ved test i henhold til ISO 22196, og modstandsdygtigheden over for desinfektionsmidler er også givet. Udover den antibakterielle effekt bidrager fotogulve også til et væsentligt sundere indeklima. Det specialdesignede vinylgulv er phthalat-frit og opfylder VOC-emissionsstandarder, der forbedrer indendørs luftkvalitet. Med en pladebredde på 4 m og brug som gulvfodpanel kan gulvet lægges hurtigt og kan stadig genbruges fuldstændigt efter de garanterede 15 års brug.

antibacteria -vinylgulv-fotogulve
Børneafdeling -hospital-fotogulve
vinylgulv -budskab-fotogulve
Sundhedssektoren på et hospital -gulv - fotogulve
genoptræningsrum -vinylgulv
legeområde-vinylgulv