Vores Kontor

DK-8700 Horsens

Man - Fre: 8:00 - 17:30

info@fotogulve.dk

Patent Fotoboden-1

Hotel & Restaurant

Vi elsker kreative kunder!

Smukke projekter, store som små, med de udfordringer, de bringer med sig, er altid en kilde til motivation for vores team. 

Du kan lade din kreativitet få frit løb. Fantastiske bordflader i et shaby-chic trælook med afskallet maling look ændrer hele udseendet af miljøet på få minutter.

Dækkeservietter kan også designes efter ønske, og giver et eksklusivt look. Kan fremstilles i nøjagtig den størrelse og form der passer til dine borde. Samtidig har dækkeservietterne også en lyddæmpende funktion. De er nemme og hurtige at rengøre.

Brug FOTOGULVE`s vinylgulve til at guide dine gæster rundt på hotellet. Det kan f.eks være info omkring, receptionen, restauranter, butikker ect.

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Med vores Fortelock Business- sortiment leverer vi den ideelle løsning til repræsentative kommercielle lokaler, cateringfaciliteter, detailforretninger og kontorer. Den blev også brugt i vores nye showroom/træningslokale, hvor alle Business-seriens farver blev brugt. Denne unikke kombination af Fortelock-fliser og premium-produkter fra verdens førende producenter af kraftige vinylgulve er ikke kun stilfuld, men praktisk.

Takket være den patenterede ZeroGap-lås kan du regne med minimal vandlækage. Hurtig installation uden behov for at begrænse trafikken sikrer en problemfri drift af din virksomhed. Derudover forstyrrer skjulte låse ikke det elegante design.

Vores gulve er meget modstandsdygtige over for slitage i kommercielle miljøer, herunder modstandsdygtighed over for påvirkninger fra stolehjul. Nem vedligeholdelse, overfladerengøring og desinfektionsmuligheder sikrer et anti-allergifremkaldende miljø for dine medarbejdere og kunder.

Takket være vores holdbare låsesystem tilbyder vi op til 12 års garanti . Se selv kvaliteten af ​​vores gulve med Business-serien.

 

Hotel Og Restaurant Cafe - stengulv - vinyl-fotogulve.dk
Restaurant Udendørs- vinyl - bordbelægning-dækkeservietter
dækkeserviet-vinyl - øl -fotogulve
Messestand -vinylgulv-fotogulve
restaurant-cafe -vinylgulv-fotogulve